Sluiten

Culinaire verwennerij

Het kerstmenu van dit jaar neemt ons op culinaire reis langs vier toprestaurants. Ieder gerecht geeft een eigen invulling aan feestdagen. Van de Nikkei-fusionkeuken van Yukai, gevolgd door een Scandinavisch georiënteerd tussengerecht van BIKKE, tot het nieuw-Franse hoofdgerecht van Kasteel Bloemendaal en een zoet hoogtepunt van restaurant LEF. De gerechten zijn gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze brengen de rijke, warme smaken van het winterseizoen tot leven. Hun sommeliers pairen de lekkerste Limburgse wijnen bij het gerecht, dus bereid je voor op een feestelijke avond vol culinaire verwennerij!
Tekst: Chris Gijzen / Foto’s: Raoul Limpens

Misschien vindt u dit ook interessant

Sterrenchef: Sabero

Sterrenchef: Sabero

Michelinsterren wonnen ze bij de vleet, in Heeze, Roermond en nu weer in Leende. Maar Nico en Sonja Boreas blijven er nuchter onder.

Lees meer
Culinaire verwennerij

Culinaire verwennerij

Het kerstmenu van dit jaar neemt ons op culinaire reis langs vier toprestaurants. Ieder gerecht geeft een eigen invulling aan feestdagen.

Lees meer
Fake Fish

Fake Fish

Wanneer is een leugen een leugen? En wanneer is waarheid de waarheid? Dat is de centrale vraag die dr. Josje Weusten zich stelde tijdens het schrijven van haar fictieboek Fake Fish.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht