Sluiten

Nieuws

Restaurant Notable: één grote chef’s table

Restaurant Notable: één grote chef’s table

In de voormalige pannenfabriek in Echt zit sinds februari een restaurant dat je verwachtingen op z’n kop zet. Geen tafels, geen menukaart met keuzes – maar wél gastronomische verfijning, luxe en een flinke dosis gezelligheid.

Lees meer
Haringparty 2025

Haringparty 2025

Onder een stralende junizon vond de jaarlijkse Navenant Haringparty plaats, traditiegetrouw op het terras van Beachclub Degreez in Panheel.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Ambrozijn

Restaurant in de spotlight: Ambrozijn

Tegen de Cauberg aangeklampt ligt het voormalige Protestante Kerkje (1891), dat in 2018 vrijwel volledig is afgebrand. Uit de ruïne is in 2021 een modern hedendaags fine dining restaurant letterlijk uit de as herrezen!

Lees meer
Create x Zilte – Twee grootmeesters, één culinaire belevenis

Create x Zilte – Twee grootmeesters, één culinaire belevenis

Beleef op 28 en 29 juni een uniek Four Hands Dinner van Guido Braeken en Viki Geunes in het exclusieve fine-dining concept Create at Van Oys.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Boschmolenplas

Restaurant in de spotlight: Boschmolenplas

Dit is de Côte d’Azur in Midden-Limburg, gelegen aan de open vaarverbinding van de Maasplassen. U geniet van de trendy ambiance, terwijl de keukenbrigade u laat genieten van onze befaamde homemade BMP sushi of een van de Franse klassieke gerechten met een Aziatische twist.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: WY.

Restaurant in de spotlight: WY.

Gelegen aan de Tongersestraat 23 te Maastricht hebben Wouter en Ylja hun restaurant. Dé plek om hun visie op gastronomie met u te delen. Een plek waar gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit centraal namelijk staan.

Lees meer
Boekhandel Dominicanen genomineerd als mooiste boekhandel ter wereld

Boekhandel Dominicanen genomineerd als mooiste boekhandel ter wereld

Boekhandel Dominicanen in Maastricht is genomineerd als mooiste boekhandel ter wereld.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Create

Restaurant in de spotlight: Create

Stap binnen in een wereld waar fine dining wordt verheven tot een ware kunstvorm, onder leiding van de visionaire creativiteit van de met twee Michelinsterren bekroonde chef Guido Braeken.

Lees meer
Bierfestival ‘De 24uurs van Maastricht’ editie 2025!

Bierfestival ‘De 24uurs van Maastricht’ editie 2025!

Tijdens het festival staan ambachtelijke bieren centraal, zowel op het festivalterrein als in de binnenstad van Maastricht.

Lees meer
VANDAAG zamelt geld in voor zieke collega met MS

VANDAAG zamelt geld in voor zieke collega met MS

Een sportieve actie waarbij meer dan vijftig collega’s zich acht uur lang inzetten voor één gezamenlijk doel: geld inzamelen voor het MSpine-onderzoek van Jobs neuroloog dr. Oliver Gerlach.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: George's

Restaurant in de spotlight: George's

Verborgen in een klein steegje langs de kerk, grenzend aan twee ‘geheime tuinen’ en afgesloten door de eeuwenoude stadswal van Sittard, ligt Restaurant George’s.

Lees meer
Geslaagd tweede Limburgse Wijnbouwcongres

Geslaagd tweede Limburgse Wijnbouwcongres

Op vrijdag 16 mei werd in Maastricht het tweede Limburgse Wijnbouwcongres georganiseerd.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht