Sluiten

Nieuws

Restaurant van de week: Stad 10

Restaurant van de week: Stad 10

Franse gastronomie met wereldse invloeden, dat is de verfijnde keuken van Stad 10. In het knusse restaurant, is iedereen van harte welkom voor een lunch of diner dat de zintuigen prikkelt.

Lees meer
Van Oys Maastricht Retreat: nieuw gastronomisch epicentrum van de regio

Van Oys Maastricht Retreat: nieuw gastronomisch epicentrum van de regio

Op 8 maart opent Van Oys Maastricht Retreat​​​​​​​, een 5-sterren Superior hotel, haar deuren in het idyllische Eijsden, op een steenworp afstand van Maastricht.

Lees meer
Restaurant van de week: Hotel Klein Zwitserland

Restaurant van de week: Hotel Klein Zwitserland

De keuken van Hotel Klein Zwitserland wordt geroemd om zijn originele creaties op basis van verse streek- en seizoensgebonden producten, die zoveel mogelijk bij leveranciers uit de streek worden ingekocht.

Lees meer
Domein Pietershof verwelkomt nieuwe eigenaar

Domein Pietershof verwelkomt nieuwe eigenaar

Na bijna tien jaar dragen Albert Meijer en Rianne van der Ven het stokje over als eigenaren van Wijndomein Pietershof aan Peter van den Berg. Dit markeert een nieuw hoofdstuk voor het wijndomein.

Lees meer
Restaurant van de week: G7

Restaurant van de week: G7

Hemels genieten in het monumentale Gruizenkerkje uit 1634. Hier maken ze voor u van iets gewoons, iets bijzonders. Zo veel mogelijk ingrediënten uit hun eigen moestuin en omgeving, smaken met een verrassende twist als nooit tevoren.

Lees meer
“Kanker grootste gezondheidsuitdaging van deze tijd”

“Kanker grootste gezondheidsuitdaging van deze tijd”

Het is vandaag Wereldkankerdag. Afgelopen jaar nam het aantal mensen dat kanker heeft (gehad) toe naar 937.000. Graag brengen we Kankeronderzoekfonds Limburg onder de aandacht, waar de middels de Navenant Foundation meerdere malen per jaar geld voor ophalen.

Lees meer
Betoverende middag: Exclusieve verfilming van AIDA voor Navenant relaties bij Foroxity

Betoverende middag: Exclusieve verfilming van AIDA voor Navenant relaties bij Foroxity

Samen met onze gewaardeerde relaties en connecties van Navenant Magazine genoten we van de indrukwekkende verfilming van AIDA op het grote scherm bij Foroxity Sittard.

Lees meer
Restaurant van de week: De Leuf

Restaurant van de week: De Leuf

Te midden van het glooiende Limburgse landschap wordt bij Restaurant de Leuf een culinaire vertelling gegeven van passie en innovatie, met een ijzersterke familietraditie als rode draad.

Lees meer
Restaurant van de week: Waers

Restaurant van de week: Waers

Geïnspireerd door de natuur en het seizoen dat mooie, eerlijke producten met zich meebrengt. “Waers” dat ook wel tegendraads betekent laat de kwaliteit van de producten spreken in pure, smaakvolle gerechten zonder teveel poespas.

Lees meer
Blue Monday met Josje Smeets: Tips om de somberheid de baas te blijven

Blue Monday met Josje Smeets: Tips om de somberheid de baas te blijven

Gelukspsycholoog Josje Smeets deelt hoe je de winterdip te slim af kunt zijn met sociale verbinding, positieve gewoontes en doelen waar je blij van wordt.

Lees meer
Restaurant van de week: ONE

Restaurant van de week: ONE

Al bij binnenkomst word je meegenomen in de wereld van ONE. Kleurrijke murals met een verhaal, “Vertical Garden” van kunstenaar Claudy Jongstra en het interieur met natuurlijke en vooral duurzame materialen zoals lichtgewicht hout, onbewerkt staal en recycled leer.

Lees meer
Restaurant van de week: BRL

Restaurant van de week: BRL

Restaurant BRL is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de rand van het Venrayse centrum en kenmerkt zich door de sfeervolle en ontspannen ambiance.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht