Sluiten

Nieuws

Restaurant in de spotlight: Maes - Cuisine du Terroir

Restaurant in de spotlight: Maes - Cuisine du Terroir

Bij Maes is 'Cuisine du Terroir' meer dan een concept; het is een levenswijze. Geworteld in de Cittaslow-filosofie viert Maes duurzaamheid en de beste regionale ingrediënten.

Lees meer
Van Roekel verzet haar bakens naar Beek

Van Roekel verzet haar bakens naar Beek

Op 1 aug 1988 startte Peter Van Roekel zijn eigen bedrijf als installateur en klassieke loodgieter in Stein. Van aanvankelijke eenpitter groeide Van Roekel met de jaren uit tot het bedrijf dat het vandaag de dag bekend staat als Van Roekel Installatiegroep.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Ratatouille

Restaurant in de spotlight: Ratatouille

Ratatouille, ongedwongen genieten sinds 2006. Een mooie tijd en veel verhalen. Met een klein en gedreven team streeft Restaurant Ratatouille ernaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Gezelligheid en genieten zijn dé sleutelwoorden.

Lees meer
Juwelier Haesen: 10 jaar passie in het hart van Valkenburg

Juwelier Haesen: 10 jaar passie in het hart van Valkenburg

In het pittoreske Valkenburg viert Juwelier Haesen dit jaar een bijzondere mijlpaal: tien jaar vakmanschap en passie.

Lees meer
Museumnacht Maastricht 2025: De kunst van een avond uit

Museumnacht Maastricht 2025: De kunst van een avond uit

Op vrijdag 11 april 2025 vindt de negende editie van Museumnacht Maastricht plaats. Een avond waarop de stad gonst van kunst, cultuur en creaviteit. 13 instellingen openen hun deuren voor het publiek.

Lees meer
Frank Lammers keert na lange tijd terug op het toneel als ‘De keizer van Maastricht’

Frank Lammers keert na lange tijd terug op het toneel als ‘De keizer van Maastricht’

Acteur Frank Lammers keert na lange tijd terug naar het toneel met een hoofdrol in De keizer van Maastricht. Servé Hermans regisseert de muziektheaterproductie in het kader van de 56ste editie van de Heiligdomsvaart Maastricht.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Chez L'Hêtre

Restaurant in de spotlight: Chez L'Hêtre

Al 10 jaar lang is Restaurant Chez L'Hêtre dé plek waar gastronomie en gastvrijheid samenkomen in een warme, uitnodigende sfeer.

Lees meer
Limburgs ‘Spargel Spektakel’ in Zwitserland

Limburgs ‘Spargel Spektakel’ in Zwitserland

Bij de elfde editie van de jaarlijkse ‘aspergebedevaart’ van chefkok René Brienen, vorig jaar in de Zwitserse Hostellerie am Schwarzsee, verwachtte iedereen dat het de laatste keer zou zijn voor deze befaamde culinaire reis.

Lees meer
Sprankelend, speels en stijlvol: Domein Holset lanceert de nieuwe DOT!

Sprankelend, speels en stijlvol: Domein Holset lanceert de nieuwe DOT!

Na een korte afwezigheid keert een oude favoriet terug: DOT, de nieuwste mousserende wijn van Domein Holset​​​​​​​.

Lees meer
Onthulling van Kunstwerk Maarten van den Berg in Wijngaard Sterreheim

Onthulling van Kunstwerk Maarten van den Berg in Wijngaard Sterreheim

Op 5 april vond een feestelijke bijeenkomst plaats bij wijnlandgoed Sterreheim, waar het nieuwe kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Maarten van den Berg officieel werd onthuld.

Lees meer
Summum opent nieuwe winkel in Maastricht

Summum opent nieuwe winkel in Maastricht

Fashionmerk Summum kondigt met trots de opening aan van een nieuwe winkel in het centrum van Maastricht. De winkel, gelegen aan de Maastrichter Brugstraat 8, opende in maart 2025 haar deuren.

Lees meer
Restaurant in de spotlight: Aan Sjuuteeänjd

Restaurant in de spotlight: Aan Sjuuteeänjd

Ontdekt de smaak van echte passie bij biologisch restaurant Aan Sjuuteeänjd. In het pittoreske Schinnen, verscholen tussen de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, ligt een culinaire parel: Biologisch Restaurant Aan Sjuuteeänjd.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht