Zaterdag 16 november t/m zondag 22 december 2024 kunt u by Art Gallery Rozendaal genieten van de kunstwerken van zes nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars: DAVIDE PENSO (IT), ENA RUTTEN, LAMBERT THYS(BE), FRANK BOOGAARD, CARINA WAGENAAR en TRUDY DALES.
Lees meer
De raampartijen van Restaurant MARREES geven het interieur een frisse en lichte uitstraling. Een unieke locatie met internationale allure en een gemoedelijke sfeer.
Lees meer
Een familiehotel met aandacht voor de kleine fijne dingen. In het stijlvolle à la carte restaurant met openhaard proeft u de gastvrije inborst van het zuiden.
Lees meer
Op dinsdag 26 november om 20:15 uur beleeft de kerstmusical 'A XXXmas Carola' zijn Limburgse première in het Munttheater in Weert.
Lees meer
Schrijfster Saskia Balmaekers geeft een kijkje in het leven van culinair meester Pellegrino Artusi. Artusi schreef La scienza in cucina e l’arte di mangiar, vrij vertaald naar ‘de wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten’.
Lees meer
Gastrobar Tof in Venray is gelegen aan de Grote Markt in Venray. De eigenaren Floor en Twan van Bussel wilden een restaurant neerzetten waarbij alles klopt, het interieur, de gerechten, de drank maar het belangrijkste natuurlijk ook het personeel.
Lees meer
Zodra de deuren van ‘Evert Thielen - De Luiken Open' in museum van Bommel van Dam sluiten, ontsteken meer dan 50 kunstenaars het licht in Venlo.
Lees meer
Restaurant Atelier (Michelin ✽) is gevestigd in een sfeervol oud kleermakersatelier in Gulpen. Het historische vakwerkhuis heeft een eigentijdse industriële inrichting en past perfect bij de charme van het Limburgse heuvelland.
Lees meer
Onder de deskundige leiding van Mario Tertschnig bezochten we het prachtige Wijnkasteel Genoels-Elderen, de historische Apostelhoeve en het sfeervolle Wijndomein D'Hunes.
Lees meer
Restaurant SOBER is puur. Gedreven door de passie van Joni en Peter, maar geïnspireerd door de eenvoud van de natuur, onvervalst en zonder make-up. Gerechten en ideeën ontstaan tijdens een wandeling in het bos, een dag in de moestuin of gewoon tijdens een goed gesprek onder het genoegen van dat ene glas wijn.
Lees meer
Gedeputeerde Jasper Kuntzelaers nam de eerste gids in ontvangst en sprak zijn bewondering uit voor de opkomst van de wijnbouw in Limburg.
Lees meer
Restaurant Le Bon Vivant, onder leiding van chef-eigenaar Björn Dijkstra, legt met het nieuwe culinaire concept ‘Dobbel Good’ de lat hoog. .
Lees meer