Sluiten

Restaurant in de spotlight: Akropolis

Eigenaren: Spiros & Michalis Tsiplakis

Akropolis viert 40 jaar culinaire trots!

Al 40 jaar is restaurant Akropolis een begrip in de regio en een trotse vertegenwoordiger van de Griekse keuken – onlangs door TasteAtlas bekroond als de beste keuken ter wereld. Deze bijzondere mijlpaal vieren zij met hun gasten, terwijl ze blijven verrassen met zowel traditionele gerechten als unieke creaties geïnspireerd op de Blue Zones, zoals het eiland Ikaria, waar mensen opvallend gezond en vitaal oud worden.

Eigenaren Spiros en Michalis combineren meer dan tien jaar onderzoek naar de Blue Zones en de mediterrane keuken met pure ingrediënten om een verfijnde menukaart samen te stellen. Denk aan slow-cooked lamsbout, vegetarische gerechten en specialiteiten die de essentie van Griekenland belichamen.

In hun stijlvolle restaurant is plek voor een intiem diner of grotere feesten, zoals bedrijfsborrels of verjaardagen. Ontdek 40 jaar passie, vakmanschap en de beste Griekse wijnen – dé perfecte aanvulling op onze gerechten.

Kom genieten bij Akropolis. Kali orexi!

Rijksweg Centrum 84, 6161 EH Geleen
Tel: +31 (0)46-4754695
info@akropolis-geleen.nl
www.akropolis-geleen.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Inspirerende businessavond Stal Hendrix & Navenant

Inspirerende businessavond Stal Hendrix & Navenant

Meld u aan voor de Businessavond bij Stal Hendrix op 15 mei 2025.

Lees meer
De nadelen van smaakontwikkeling

De nadelen van smaakontwikkeling

Smaakontwikkeling lijkt op het eerste gezicht een prachtige reis. Het begint onschuldig met een flesje wijn van vijf euro uit de supermarkt, zonnetje erbij en het glas halfvol van onwetend geluk.

Lees meer
RUGGESPRAAK Jon van Eerd in gesprek met Milan van Waardenburg

RUGGESPRAAK Jon van Eerd in gesprek met Milan van Waardenburg

Deze keer gaat hij in gesprek met zanger en (musical)acteur Milan van Waardenburg. Over het internaat in Kerkrade, Covid, feesten en loltrappen, normale studies en Elisabeth de musical.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht