Sluiten

Klassieke gerechten met een verrassende twist

Klassieke gerechten met een verrassende twist. We beginnen met Limburgs zoervleis, een traditioneel stoofgerecht uit het zuiden van Nederland. Het vlees wordt zachtjes gegaard in een zoet-zuur mengsel, waarbij de toevoeging van balsamico-zilveruitjes zorgt voor een verfijnde, frisse smaak die perfect het hartige vlees aanvult.

Daarna maken we een twist op de bekende andijviestamppot. Deze stevige stamppot krijgt extra pit door de toevoeging van kerrie-bloemkool, wat zorgt voor een kruidige smaak. De krokant gebakken spekjes geven een heerlijke hartige bite die het gerecht helemaal afmaakt. Twee gerechten waarin comfort food en vernieuwende smaken samenkomen!

@thaamskookshow

Misschien vindt u dit ook interessant

Van juf tot influencer

Van juf tot influencer

Stijlvolle kleding, prachtige merken en de meest geweldige accessoires om van te dromen. Als 63-jarige influencer floreert ze op haar Instagram-account @seebymiriam met haar filmpjes en foto’s.

Lees meer
Jon van Eerd in gesprek met Doris Baaten

Jon van Eerd in gesprek met Doris Baaten

Jon van Eerd, schrijver, acteur, regisseur én vooral ook Maastrichtenaar in hart en nieren, schrijft in elke editie van Navenant Magazine over Limburg en cultuur. Deze keer gaat hij in gesprek met theater- en tv-actrice Doris Baaten.

Lees meer
Limburgse signatuur: Bistro Francis

Limburgse signatuur: Bistro Francis

Als oma de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster is en vader jarenlang het gerenommeerde Valkenburgse Chez Paul runde, heb je een naam hoog te houden.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht