Sluiten

Maastricht en het Heuvelland Een paradijs voor fijnproevers

In dit prachtige en bourgondische deel van Limburg hebben toprestaurants en bijzondere producenten zich verenigd in ‘Maastricht Heuvelland Culinair’ om de regio op de kaart te zetten als een internationaal erkende culinaire topregio. Dat doel bereik je alleen als je samen optrekt en de kennis en kunde bundelt, waardoor de slagkracht veel groter wordt. Daardoor zullen culinair geïnteresseerden en levensgenieters van dichtbij en veraf geïnspireerd worden om Maastricht-Heuvelland te bezoeken en te genieten van een gastronomische topbeleving, zoals die op niet veel andere plekken in de wereld te vinden is.
Tekst en foto’s: Maastricht Heuvelland Culinair

In deze haastige en turbulente tijden is het heerlijk een fraaie tour te maken langs toprestaurants, bijzondere hotels en ambachtelijke producenten. Niet ver weg en toch even er helemaal tussenuit. Ook als je in Limburg woont, want je leert de regio en haar mogelijkheden op een bijzondere manier kennen. Voor al deze gasten presenteren de leden van Maastricht Heuvelland Culinair een aantal weken, waarbij je zelf je programma kunt samenstellen.

Om deze boodschap uit te dragen is een mediacampagne gestart in Nederlandse, Belgische en Duitse lifestyle magazines met als bijzonderheid dat er weekendarrangementen à la carte worden aangeboden. À la carte wil zeggen dat bezoekers zelf heel eenvoudig een mooi programma kunnen samenstellen.

Het hele artikel lezen? Bestel hier Navenant editie 4 2024 voor €7,50.

Misschien vindt u dit ook interessant

Sterrenchefs: Robin van de Bunt

Sterrenchefs: Robin van de Bunt

Hoewel Robin van de Bunt qua kookstijl op het eerste gezicht niet veel van zijn vader heeft, heeft hij zijn krachtige sauzen en smaken geleerd te maken - waar Robin overigens enorm van houdt.

Lees meer
Klassieke gerechten met een verrassende twist

Klassieke gerechten met een verrassende twist

Limburgs zoervleis met balsamico-zilveruitjes Andijviestamppot met kerrie-bloemkool en spekjes

Lees meer
Limburgse signatuur: Bistro Francis

Limburgse signatuur: Bistro Francis

Als oma de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster is en vader jarenlang het gerenommeerde Valkenburgse Chez Paul runde, heb je een naam hoog te houden.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht