Sluiten

Recept zalmtartaarbonbons met kaviaar en lobsterrolls

Onder de voorjaarszon, tussen de ranken van het Zuid-Limburgse Domein Holset, smelten wijn en gastronomie samen tot een zintuiglijke beleving. Terwijl Meta, supervisor hospitality, ons meeneemt in het verhaal van hun biologische mousserende wijnen, gemaakt volgens de méthode traditionnelle, bereiden Pieter-Jan en Guy (PJ & the Guy) op gevoel een verfijnd recept met kreeft, zalm en kaviaar. Daarbij worden de Dame, een elegante blanc de blancs van chardonnay, en de Prins, een vollere blend met pinot noir, geschonken.
Beeld: PJ & the Guy

Instagram: PJ & the Guy

Misschien vind je dit ook interessant

Easy cooking met Thaam - Aspergespecial

Easy cooking met Thaam - Aspergespecial

Deze editie staat hét seizoensproduct van Limburg centraal: de asperge. Thaam laat zien hoe je met eenvoudige ingrediënten twee heerlijke gerechten op tafel zet.

Lees meer
Oxymoron?

Oxymoron?

'Een prestige rosé?' fronste mijn dochter Emma haar wenkbrauwen terwijl ik een glas Garrus inschonk van Château d’Esclans. ‘Dat is een oxymoron!’

Lees meer
Keukenzinnig: Totaalbeleving in design en innovatie

Keukenzinnig: Totaalbeleving in design en innovatie

Stap je binnen bij Keukenzinnig in Geleen, dan betreed je geen showroom – je stapt een wereld binnen waar creativiteit, design en beleving samenkomen. Elk detail is bewust gekozen om te verrassen en te inspireren.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht