Sluiten

Easy cooking met Thaam - Aspergespecial

Deze editie staat hét seizoensproduct van Limburg centraal: de asperge. Thaam laat zien hoe je met eenvoudige ingrediënten twee heerlijke gerechten op tafel zet.

Het eerste recept zijn asperges met burrata en een hazelnoten-dille crunch. Perfect gegaarde asperges worden gecombineerd met romige burrata, frisgroene doperwtenpuree en een krokante topping van geroosterde hazelnoten en verse dille – een ware lentebeleving. Het tweede recept is aspergesoep met shiitake, wilde zalm en knapperige kappertjes.

www.thaamskookshow.nl
Instagram: @thaamskookshow

Misschien vind je dit ook interessant

The Real Housewives: het Zuiden in de schijnwerpers

The Real Housewives: het Zuiden in de schijnwerpers

Realitysterren Estelle Hanneman, Petrouschka Dahmen en Brigitte Schepers blikken bij Villa V in Valkenburg terug op de draaiperiode, vol hoogte- en dieptepunten en de nodige confrontaties.

Lees meer
Bart Ausems: De chef die altijd in balans is

Bart Ausems: De chef die altijd in balans is

Aardappelen schillen in Maastricht, de dagelijkse tirades van een tirannieke chef in de Provence aanhoren en bibberen in de keuken van de paus van de nouvelle cuisine, Bocuse in Lyon. Bart Ausems (57) doorstond het allemaal.

Lees meer
Oxymoron?

Oxymoron?

'Een prestige rosé?' fronste mijn dochter Emma haar wenkbrauwen terwijl ik een glas Garrus inschonk van Château d’Esclans. ‘Dat is een oxymoron!’

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht