Sluiten

Restaurant van de week: Vijlerhof

Eigenaren: Ingo Bulles en Alexandra Frosch
Chefkok: Jim Bulles

De statige villa Vijlerhof is 50 jaar geleden omgetoverd tot een hotel-restaurant waar de gast met alle egards wordt ontvangen, een plek waar u zich thuis voelt. Een familiehotel met aandacht voor de kleine fijne dingen. In het stijlvolle à la carte restaurant met openhaard proeft u de gastvrije inborst van het zuiden. Gezellig, romantisch tafelen! De creatieve Vijlerhof-maaltijden beleven is puur genieten. Op basis van altijd verse seizoensgebonden ingrediënten. De mossel-liefhebber is er op z’n plek. Het is smullen op z’n Zeeuws met een Limburgs tintje. En een heerlijk glas wijn van Wijngaard Sint Martinus Vijlen maakt ‘t feestmaal compleet! Zeker een aanrader zijn de Wildmalen. Geniet van eerlijk wild uit ’t Vijlenerbos, malse gerechten met een ‘bronsgroene’ natuurlijke smaak. Overtuig u zelf en geniet voor twee.

Hilleshagerweg 2, 6294 AP Vijlen
Telefoon: +31 (0)43-306 1710
info@vijlerhof.nl
www.vijlerhof.nl

Misschien vindt u dit ook interessant 

Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Een gids vol gepassioneerde wijnmakers, inspirerende verhalen en prachtige wijnroutes. Nu te bestellen voor € 7,50 incl. verzendkosten.

Lees meer
Maastricht en het Heuvelland Een paradijs voor fijnproevers

Maastricht en het Heuvelland Een paradijs voor fijnproevers

In deze haastige en turbulente tijden is het heerlijk een fraaie tour te maken langs toprestaurants, bijzondere hotels en ambachtelijke producenten. Niet ver weg en toch even er helemaal tussenuit. Ook als je in Limburg woont, want je leert de regio en haar mogelijkheden op een bijzondere manier kennen.

Lees meer
Het perfecte recept – Het verhaal achter de vader van de Italiaanse keuken

Het perfecte recept – Het verhaal achter de vader van de Italiaanse keuken

Schrijfster Saskia Balmaekers geeft een kijkje in het leven van culinair meester Pellegrino Artusi. Artusi schreef La scienza in cucina e l’arte di mangiar, vrij vertaald naar ‘de wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten’.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht