Arman en Anahit, afkomstig uit Armenië, brengen met Lu & Na Restaurant en Wijnbar de traditionele barbecuecultuur terug naar de kern.
Het hout waar ze op stoken komt helemaal uit Zuid-Afrika. Sekelbos hout brandt lang en geeft het vlees extra smaak. Het vlees zelf komt ook van verre. Een bewuste keuze. Ze concentreren zich op écht vlees: Black Angus, Iberico uit Spanje en Wagyu uit Japan.
Ze maken van een bezoek aan hun restaurant een beleving waar niet alleen goed eten, maar ook een mooie ervaring centraal staat. Gasten hoeven niet alleen te rekenen op een gevulde maag, maar ook op een verrijkt brein. Ze willen laten zien hoe eenvoudig koken kan zijn en hoe goede, eenvoudige ingrediënten geweldig kunnen worden wanneer ze worden gebarbecued boven een houtvuur. Wie échte barbecue wil, oftewel hoogstaand vlees in combinatie met kwalitatief goede wijn, is bij hen van harte welkom.
Grathemerweg 15, 6037 NP Kelpen-Oler
+31 (0)495 63 08 64
info@luna.nl
www.lu-na.nl