Sluiten

Restaurant van de week: Cuchara

Chef-kok: Jan Tournier
Sommelier: Merel van Praet

Na verschillende stages & werken in gastronomische restaurants om een perfecte basis aan te leren startte Jan Tournier in 2009 zijn restaurant. Cuchara is geboren. Wat startte als een klein, gezellig restaurantje in zijn ouderlijk huis groeide snel uit tot iets groters. Na 5 jaar werd Jan beloond met de 1e Michelin ster & in 2019 mocht hij een tweede ster verwelkomen.

De dag van vandaag serveert Jan uitgebalanceerde gerechten, waar het product centraal staat & de passie van het bord spat. Jan laat zich graag inspireren door de Japanse keuken & dit weet hij tot u te brengen op een unieke manier. In Cuchara komt u niet eten, hier komt u beleven in een prachtige setting waar alles tot in de kleinste details klopt.

Lepelstraat 3, 3920 Lommel
+32 (0)470 43 74 73
info@cuchara.be
www.cuchara.be  

Misschien vindt u dit ook interessant

Sterrenchefs: Robin van de Bunt

Sterrenchefs: Robin van de Bunt

Hoewel Robin van de Bunt qua kookstijl op het eerste gezicht niet veel van zijn vader heeft, heeft hij zijn krachtige sauzen en smaken geleerd te maken - waar Robin overigens enorm van houdt.

Lees meer
Abonneeactie VINVIN Wines

Abonneeactie VINVIN Wines

5x Navenant magazine + Bon Vivant Favorite box van VINVIN Wines (t.w.v. € 32,50) voor maar €29,50

Lees meer
Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Een gids vol gepassioneerde wijnmakers, inspirerende verhalen en prachtige wijnroutes. Nu te bestellen voor € 7,50 incl. verzendkosten.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht