Sluiten

Een magisch taartje

Cas Wolters deed in 2018 mee aan het populaire kijkcijferkanon Heel Holland Bakt. Sindsdien heeft hij absoluut niet stilgezeten en heeft hij zich ontwikkeld tot een gerenommeerde bakker en televisiepersoonlijkheid. Als de feestdagen voor de deur staan, krijgt iedereen zin in zoetigheid en lekkernijen. Speciaal voor Navenant bedacht Cas daarom een heerlijke eetbare sneeuwbol. Het is een magisch en feestelijk gebakje geworden, gemaakt van biscuitdeeg met daarop een laag chocolademousse. Met de hulp van Cas maakt u zelf dit unieke dessert voor de feestdagen. Daarmee steelt u gegarandeerd de show!

Bakhal
Dit jaar was voor Cas een echte knaller, zijn grote droom kwam uit. In Roermond opende hij namelijk zijn eigen bakhal. Voor Cas staat de bakhal voor toegankelijkheid. Op deze locatie geeft hij compleet verzorgde workshops voor bakliefhebbers. Van beginners tot gevorderden, voor mensen die visueel beperkt zijn, voor doven, slechthorenden – echt iedereen is er welkom. Naast zijn werkzaamheden als bakker, staat Cas ook nog wekelijks voor de klas op een basisschool. In zijn bakhal komen deze twee passies perfect samen.

Oliebollen
Op zaterdag 30 en zondag 31 december 2023 opent hij ook weer zijn jaarlijkse Oliebollen Drive-in. U kunt gewoon langs rijden en uw bestelling afhalen, wel zo makkelijk. Dat wordt smakelijk en knallend het nieuwe jaar in gaan! En om af te sluiten: heeft Cas zelf ook nog een leuk nieuwtje dat hij graag met ons wil delen? Jazeker! Hij heeft weer tv-plannen. Wat precies? Dat houdt hij nog even een verrassing…

Het hele artikel lezen? Bestel hier Navenant editie 5 voor €7,50.

Recept snowglobe

Misschien vindt u dit ook interessant

Kerst met Thaam

Kerst met Thaam

Kerstrecepten

Lees meer
Limburgse bubbels

Limburgse bubbels

Waarom doen deze sprankelende wijnen het zo goed in onze provincie?

Lees meer
Feliz Navidad!

Feliz Navidad!

Column Cees van Casteren

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht