Sluiten

Feest op je bord

Wat eten we met kerst? Die prangende vraag klinkt straks in veel keukens. Vier Limburgse topkoks zijn door Navenant gevraagd elk een gang voor een ‘tongstrelend’ kerstmenu te bereiden. Een entrée met allure is de ‘Kreeft á la Waldorf van Raymond Remmen van Van Oys Maastricht Retreat. Subtiel is het tussengerecht van mul met een Frans-Oriëntaalse bouillabaisse van Robin van de Bunt van restaurant De Leuf. Verfijnd de Hazenpeper met Aziatische touché van Jan Tournier van Cuchara. En betoverend fris-zoet smaakt de kerstboom met perzik, ijs én piek van biochocolade van Edwin Soumang van restaurant ONE.
Tekst: Ray Simoen / Beeld: Enrique Meester

Het hele artikel lezen? Bestel hier Navenant editie 5 2025.

Misschien vind je dit ook interessant

Waarom je geen Beef Wellington moet willen maken met kerst

Waarom je geen Beef Wellington moet willen maken met kerst

Column Rámon Verkoeijen

Lees meer
Fruitige bubbels

Fruitige bubbels

Voor Kirsten Abels, enthousiast wijnmaakster en gedreven directeur van Domein Holset BruisendWijnHuis is een feestmaaltijd pas volmaakt als ze een van haar eigen mousserende wijnen mag serveren aan haar gasten.

Lees meer
De zoete wereld van Ginger

De zoete wereld van Ginger

Laat je verleiden door Ginnies zoete zonden

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht