Chef-kok: Arjuna Besemboen | Maître: Denise Raijmakers
Nakal staat voor ‘ondeugend’ of ‘eigenwijs’. En dat past perfect bij het gelijknamige Restaurant Nakal, waar de traditionele oude Indonesische keuken getransformeerd wordt naar een nieuwe uiterlijke vorm, die aansluiting vindt bij de Nederlandse eetcultuur. Het veranderen van deze sterk emotionele keuken is in eerste instantie niet iets dat iemand zomaar in zijn hoofd zou halen. En hoewel de gerechten zoals moeder en grootmoeder die bereiden niet tot nauwelijks te evenaren zijn, is het de combinatie van de ambiance, de liefde en zorg én de emotionele band die de ervaring bij Nakal tot een intense Indonesische beleving maakt. Hier is het uitgangspunt de Indonesische keuken naar een culinaire hoogte te brengen, met behulp van de rijke traditie van de Indonesische (eet)cultuur en hedendaagse kooktechnieken. Het eten bij Nakal is méér dan eten. Door alle zintuigen te prikkelen wekt Nakal emoties op van herkenning, verbazing en verwonderin
Dorpsstraat 10, 5768 CE Meijel
Telefoon: +31 (0)77-208 3180
reserveren@restaurantnakal.nl
www.restaurantnakal.nl