Chef-kok : Jeroen van Gansewinkel | Maître: David Manders | Sommelier: Tom Wolters
In de voormalige gevangenis van Roermond zit nu het prachtige vijfsterrenhotel Het Arresthuis en culinair restaurant Damianz. Tijdens de verbouwing zijn er zoveel mogelijk oude elementen van de voormalige gevangenis in stand gehouden wat bijdraagt aan de unieke ervaring. Het criminele meesterbrein achter Damianz is chef-kok Jeroen van Gansewinkel die telkens weer weet te verrassen met mooie en heerlijke gerechten. Aangevuld door de wijnen van Sommelier Tom Wolters en het Limburgse horecatalent van 2022, Maître David Manders, is het écht crimineel lekker genieten. Laat u verrassen met een avondvullend programma met, amuses, fingerfoods en verschillende heerlijke gerechten.
Pollartstraat 7, 6041 GC Roermond
Telefoon: +31 475 870 870
info@hetarresthuis.nl
www.damianz.nl