Sluiten

Restaurant van de week: Damianz

Chef-kok : Jeroen van Gansewinkel | Maître: David Manders | Sommelier: Tom Wolters

In de voormalige gevangenis van Roermond zit nu het prachtige vijfsterrenhotel Het Arresthuis en culinair restaurant Damianz. Tijdens de verbouwing zijn er zoveel mogelijk oude elementen van de voormalige gevangenis in stand gehouden wat bijdraagt aan de unieke ervaring. Het criminele meesterbrein achter Damianz is chef-kok Jeroen van Gansewinkel die telkens weer weet te verrassen met mooie en heerlijke gerechten. Aangevuld door de wijnen van Sommelier Tom Wolters en het Limburgse horecatalent van 2022, Maître David Manders, is het écht crimineel lekker genieten. Laat u verrassen met een avondvullend programma met, amuses, fingerfoods en verschillende heerlijke gerechten.

Pollartstraat 7, 6041 GC Roermond
Telefoon: +31 475 870 870
info@hetarresthuis.nl
www.damianz.nl

Misschien vindt u dit ook interessant

Tips & tricks voor de kersttafel

Tips & tricks voor de kersttafel

Aan tafel vinden de mooiste gesprekken plaats; aan tafel neem je tijd voor jezelf en voor elkaar. Daarnaast creëert een prachtig gedekte tafel een welkome sfeer.

Lees meer
Inschrijving Navenant Aspergerally 2025

Inschrijving Navenant Aspergerally 2025

Meld u aan voor de Aspergerally en dinnershow bij La Butte Aux Bois op 10 mei 2025.

Lees meer
Straatsburg: Hoofdstad van Kerstmis

Straatsburg: Hoofdstad van Kerstmis

Wanneer je in december Straatsburg binnenstapt, voelt het meteen alsof je in een sprookjeswereld terechtkomt.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht