Sluiten

Restaurant in de spotlight: fleuryn

Chefkok/Sommelier: Jeffrey Jennen
Bij restaurant fleuryn draait alles om passie voor gastronomie en oog voor detail. Met verfijnde gerechten, bereid met de beste lokale en seizoensgebonden producten, zorgt chef-kok Jeffrey Jennen voor een culinaire beleving die zowel smaakt als inspireert. Zijn echtgenote, en lady of the house, Hilde zorgt als gastvrouw voor een warm welkom en een vlekkeloze service. Het team, gedreven door vakmanschap en liefde voor het vak, verwelkomt u in een warme, stijlvolle sfeer waarin u zich meteen thuis voelt.

Of u nu komt voor een intiem diner, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, fleuryn creëert een unieke ervaring die perfect aansluit bij uw wensen. Voor het team staan creativiteit, ambacht en gastvrijheid centraal. Laat u verrassen door de smaken van gerechten van de chef en ervaar de toewijding waarmee ieder moment bijzonder wordt gemaakt. Fleuryn heet u van harte welkom voor een onvergetelijke culinaire reis!

Sint-Jobstraat 104, 3550 Heusden-Zolder
+32 498 57 02 94
hallo@fleuryn.be
www.fleuryn.be

Misschien vind je dit ook interessant

Haringparty 2025

Haringparty 2025

Onder een stralende junizon vond de jaarlijkse Navenant Haringparty plaats, traditiegetrouw op het terras van Beachclub Degreez in Panheel.

Lees meer
Restaurant Notable: één grote chef’s table

Restaurant Notable: één grote chef’s table

In de voormalige pannenfabriek in Echt zit sinds februari een restaurant dat je verwachtingen op z’n kop zet. Geen tafels, geen menukaart met keuzes – maar wél gastronomische verfijning, luxe en een flinke dosis gezelligheid.

Lees meer
Verliefd op Bali

Verliefd op Bali

Duizenden tempels en spirituele gebruiken. Dichte jungle en stortende watervallen. Azuurblauwe baaien en eindeloze rijstvelden. Actieve vulkanen en poederachtige stranden. Bali heeft het allemaal.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht