Sluiten

Restaurant in de spotlight: ALT

Chef: Lucas Keijdener
Sommelier: Claudine Keijdener

Gelegen in de schilderachtige vallei van de Voerstreek, te midden van Landgoed Altenbroek, bruist een nieuw concept van gastvrijheid. Het landgoed dateert uit de 14e eeuw en heeft een rijke geschiedenis die nog altijd zichtbaar is. Restaurant ALT nodigt u uit op een culinaire reis door de betoverende Voerstreek, waar plezier en vakmanschap samenkomen in elk gerecht dat aan uw tafel verschijnt. Gedreven door de geest van een jonge chef worden verfijnde klassieke smaken met zorg gecombineerd met lokale ingrediënten van vertrouwde leveranciers uit de regio. Elke maaltijd vertelt een verhaal van verbinding met de natuur en de streek. Laat u meevoeren op avontuur: ontdek de oorsprong van de ingrediënten en de historie van het landgoed, proef de passie van de regio en beleef een culinaire reis die u zal verwonderen.

Altenbroek 4, 3798 Voeren
+32 (0)4 268 01 62
www.restaurantalt.com

Misschien vind je dit ook interessant

Inschrijving Navenant Aspergerally 2026

Inschrijving Navenant Aspergerally 2026

Meld u aan voor de Aspergerally en diner bij Van Oys Maastricht Retreat op 9 mei 2026.

Lees meer
De zoete signatuur van Carlo Lennarts

De zoete signatuur van Carlo Lennarts

In een wereld waar smaken, structuren en presentaties samenkomen in kunstwerken van een paar happen groot, werkt Carlo Lennarts (26) met tomeloze toewijding aan zijn vak.

Lees meer
Kunstenaars huis vol eigenzinnige verhalen

Kunstenaars huis vol eigenzinnige verhalen

Een oude kruidenierswoning in Landgraaf transformeerden Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen tot een stijlvol en verrassend ingericht huis.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht