Eigenaren: Ingo Bulles en Alexandra Frosch
Chefkok: Jim Bulles
De statige villa Vijlerhof is 50 jaar geleden omgetoverd tot een hotel-restaurant waar de gast met alle egards wordt ontvangen, een plek waar u zich thuis voelt. Een familiehotel met aandacht voor de kleine fijne dingen. In het stijlvolle à la carte restaurant met openhaard proeft u de gastvrije inborst van het zuiden. Gezellig, romantisch tafelen! De creatieve Vijlerhof-maaltijden beleven is puur genieten. Op basis van altijd verse seizoensgebonden ingrediënten. De mossel-liefhebber is er op z’n plek. Het is smullen op z’n Zeeuws met een Limburgs tintje. En een heerlijk glas wijn van Wijngaard Sint Martinus Vijlen maakt ‘t feestmaal compleet! Zeker een aanrader zijn de Wildmalen. Geniet van eerlijk wild uit ’t Vijlenerbos, malse gerechten met een ‘bronsgroene’ natuurlijke smaak. Overtuig u zelf en geniet voor twee.