Proef van de wereld op je bord bij TARA
Staat er binnenkort een bezoekje bij TARA in Sittard op de planning? Dan mag je je verwachten aan een geïnspireerd en divers menu, boordevol wereldse invloeden. Niet zo heel gek, wanneer je weet dat eigenaar en chef-kok Glenn Heijlands inspiratie haalt uit zijn talrijke reizen die hem tot in de meest bijzondere gastronomische uithoeken van de wereld brachten…
Met uitzondering van het brood, wordt álles bij TARA vers in eigen keuken gemaakt – aangevuld met hoogkwalitatieve ingrediënten zoals Dutch yellowtail kingfish, zeebaars, coquille, Limburgs Geuldallam en meer. ‘Ik wil mijn gasten gewoon laten genieten door goed en lekker eten – en gebruik het liefst kwalitatieve producten om de eenvoud van gastronomie op het bord te brengen’, vertelt hij met een glimlach.
Bezoek TARA aan de voet van de Kollenberg – en geniet in een inspirerende setting van een menu dat geleidelijk opbouwt naar een culinair hoogtepunt.