Patron Cuisinier: André Steinschuld | Gastvrouw: Bianca Steinschuld | Chef-kok: Cok Jansen | Sommelier: Diana Huls – Steinschuld
De keuken van Hotel Klein Zwitserland wordt geroemd om zijn originele creaties op basis van verse streek- en seizoensgebonden producten, die zoveel mogelijk bij leveranciers uit de streek worden ingekocht. Het hechte keukenteam werkt met veel passie, energie en creativiteit om u mooie en lekkere gerechten te bereiden. De witte brigade van vier koks die hun sporen verdient hebben in de top van de limburgse Gastronomie staat onder leiding van chef-kok Cok Jansen, en de eigenaar zelf. Zij zorgen keer op keer voor een verrassende culinaire beleving en weten daarmee uw zintuigen te strelen. Naast de wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten, wordt er dagelijks met zorg een dagmenu voor u samengesteld. De sommelier, en de attente en vriendelijke bediening helpen u graag bij de keuze van een passende wijn.