Patron Cuisinier: Martin Bruggeman | Sommelier: Carla Kiggen
Hof van Herstal is het voormalige gastenverblijf van Abdij Lilbosch. Het werd in 1890 gebouwd en kwam in 1992 in handen van de familie Bruggeman. Door weloverwogen restauraties en verbouwingen werd dit historische pand in zijn oude glorie en pracht hersteld. De lounge met open haard geeft u een warm welkom op een koude winterdag. Bij de eerste zonnestralen kunt u al op hun terras genieten van een lekker kopje koffie, hapje, drankje, lichte lunch of uitgebreid diner. U heeft een prachtig uitzicht over de landerijen van de Abdij Lilbosch met aan de rechterkant de eeuwenoude Kastanjelaan. Naast buitenlandse invloeden worden ook vele streekproducten verwerkt in hun keuken. Elk gerecht heeft dan ook zijn eigen compositie van kleur, geur en smaak. Samen worden ze gecomponeerd tot een creatieve menusymfonie waardoor iedereen zich graag laat meevoeren. Vanzelfsprekend zijn de wijnen afgestemd op de gerechten, wat de smaakbeleving zal versterken. Deze kennis en ervaring is beloond met een Bib Gourmand.