Chef-kok: Jan Cremes | Maître: Silvie Bexkens
Bij Hoeve de Boogaard kunt u terecht voor echt genieten. Genieten van elkaar, van een heerlijke sfeer, een mooi gedekte tafel, van bijzonder smakelijke gerechten waarin u de liefde van Jan voor zijn producten proeft.
Genieten van de tafel: in het restaurant of op het terras laten we graag zien hoe ze hun gerechten bereiden. Centraal staat de prachtige oude sequoia houten tafel waarop ze aan de gerechten de laatste hand leggen. Ze nemen u mee in de wereld van de keuken.
Lekker romantisch met zijn tweetjes of met wat vrienden, de avond voorbij laten glijden in deze hectische tijd. Weer tijd voor elkaar en voor een goed gesprek, onder het genot van een heerlijk glas wijn genieten van de Boogaardbeleving. Jan en Anita delen een gezamenlijke passie voor eten en verwennen. Wat is mooier dan gasten te laten genieten van de sfeer, de heerlijke gerechten, de gastvrijheid, alles als één natuurlijke ontspannen beleving op deze prachtige hoeve op het landgoed Geijsteren.