Gastheren/eigenaren: Tim Neijnens en Bas Suntjens
Chef-kok: Geerd Houben
Aan de Maas in Linne kunt u genieten van een heerlijke lunch of smaakvol diner met prachtige vergezichten. Gelegen aan de grootste meander van de rivier ligt Brasserie LUS. Na een grondige verbouwing werd het restaurant, dat bestaat uit meerdere verdiepingen en terrassen, geopend. Oude details, zoals muurankers, voordeur en gewelfde wijnkelder, bleven bewaard en werden onderdeel van het trendy interieur.
Gasten weten de brasserie vanaf het eerste moment te vinden en waarderen. De kaart biedt veel variatie en is onderscheidend. De basis is een Nederlands-Franse keuken, waarbij wordt gewerkt met herkenbare en lokale producten. Diepgang wordt gecreëerd door middel van wereldse en trendy invloeden. De desserts vallen erg in de smaak bij de gasten en komen van de hand van chocolatier en meester patissier Maxim Steijvers.
Brasserie LUS is een fijne plek met rijke historie. Ze brengen hier een ode aan de omgeving. Kleuren uit het unieke Linner grind zijn terug te vinden in het hele concept.
We zien jullie graag bij Brasserie LUS. Kom langs en belaef de Maas!