Salade
komkommer
rettich
tomaten
rode paprika
sushi azijn
sambal
Snijd de groenten in blokjes. Meng de azijn met de sambal en giet over de groenten. Laat een paar uur intrekken.
Aardappelsalade
200 gram vastkokende aardappel (gekookt)
zilveruitjes
augurkblokjes
handvol doperwtjes
1 eetlepel mayonaise
4 kwarteleitjes
bieslook
Snijd de aardappels in blokjes en meng met de andere ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout en een beetje sushi azijn
Tonijntartaar
200 gram rauwe tonijn (licht bevroren)
4 eetlepels koolzaadolie
scheut zoute soja
sesamzaadjes (geroosterd)
Snijd de tonijn heel fijn. Dit is makkelijker als hij licht bevroren is. Meng de koolzaadolie en de soja door de tartaar.
Dressing en sesammayonaise
koolzaadolie
wasabi
zoute sojasaus
geroosterde sesamzaadjes
mayonaise