Ingrediënten (4 personen)
4 langoustines
Komkommer
Citroenolie
Kaffier limoen
Wortel
Pompoen
Peper/zout
Olijfolie
Courgette
Radijsjes
Ingrediënten (4 personen)
4 langoustines
Komkommer
Citroenolie
Kaffier limoen
Wortel
Pompoen
Peper/zout
Olijfolie
Courgette
Radijsjes
Maak de langoustines schoon en leg ze een uur in de vriezer. Snijd tartaar van de langoustines en maak af met citroenolie, limoenrasp en peper en zout. Kook het sap van de kaffier limoen met de suiker in tot een siroop en laat de komkommer hierin marineren. Snijd hiervan mooie plakjes als garnituur. Bewaar het ‘afval ’van de komkommer en maal deze fijn met spinazie, limoensap, peper en zout. Doe deze in een kiddefles met een eetlepel emulziepasta en de wakame crème. Droog de norivellen op 30 ˚C in de oven en maal tot een poeder. Snijd de courgette, radijsje en pompoen in dunne plakjes en in vorm als garnituren. Maak het bord mooi op met de langoustines, een dot komkommerschuim, garnituren en als laatste het noripoeder.