Ingrediënten (voor 3/4 personen)
400 gram zoete aardappel
300 gram spruitjes
1 ui
40 gram oude kaas
20 gram walnoten
2 eetlepels mosterd
melk
zout en peper
Ingrediënten (voor 3/4 personen)
400 gram zoete aardappel
300 gram spruitjes
1 ui
40 gram oude kaas
20 gram walnoten
2 eetlepels mosterd
melk
zout en peper
Schil de zoete aardappel en snijd deze in kleine stukjes. Kook gaar in water met zout en giet af. Stamp tot puree en giet er indien nodig een beetje melk bij om het smeuïger te maken. Maak vervolgens de spruitjes schoon en kook beetgaar in water met zout. Rooster de walnoten kort in de koekenpan en leg opzij. Snipper het uitje en bak even aan in de pan. Roerbak de spruiten mee en breng op smaak met de mosterd en wat peper en zout. Meng de spruiten met de zoete aardappelpuree en maak het bord op met wat walnoten en oude kaas eroverheen