Sluiten

Romige aardappelsalade met sperzieboontjes

Over Thaam
Thamar Zeijen houdt zicht als creatieve receptontwikkelaar, foodstyliste en fotografe het liefste de hele dag bezig met eten. Haar projecten deelt ze met de wereld via haar Instagram pagina & website, Thaam’s Kookshow. Voor horecazaken en food brands ontwikkeld Thaam aantrekkelijke food content en helpt ze bij de marketing. Zowel op haar website als Instagram spatten de heerlijke plaatjes van het scherm!‘’
www.thaamskookshow.nl
Instagram: @thaamskookshow

Recept

Boodschappenlijstje (2 personen)

- 450 g roast potatoes (rozemarijn)
- 150 g sperziebonen
- 400 g kikkererwten
- 1 el paprikapoeder
- 1 el kerriepoeder
- 2 el mayonaise
- 1 el mosterd
- 1 el olijfolie
- Handjevol verse bieslook
- 1/2 citroen
- 50 g Parmezaanse kaas
- Handjevol verse dille
- Snuf zout en peper
- Scheutje olijfolie

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Doe de kikkererwten in een ovenschaal met wat kerriepoeder, paprikapoeder, zout en peper. Meng dit goed.
3. Bak de kikkererwten en de aardappelen in de oven gedurende circa 30 minuutjes, totdat ze goudbruin zijn geworden.
4. Snijd de verse dille en bieslook fijn.
5. Maak een sausje met de mayonaise, mosterd, olijfolie, fijngesneden bieslook, zout en peper. Meng dit goed.
6. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de sperzieboontjes met wat zout en peper. 7. Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg de saus toe. De aardappelsalade top je af met wat citroensap, Parmezaanse kaas en verse dille.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht