Ingrediënten (4 personen)
2 burrata
100 gr quinoa
2 avocado
1 paprika geel
2 paprika rood
1 fles pompoen
Ingrediënten (4 personen)
2 burrata
100 gr quinoa
2 avocado
1 paprika geel
2 paprika rood
1 fles pompoen
Bereidingswijze:
Maak de pompoen schoon en snijd de dikke kant in 24 stukjes. Deze stukjes marineren in olijfolie, azijn, suiker en zout. Maak van de rest van de pompoen een crème (garen in de oven en doordraaien in een keukenmachine). Draai de avocado’s glad in een keukenmachine met een beetje olijfolie, citroen, zout en peper. De quinoa afkoken in 500 ml water en een bouillon blokje. Schil de paprika’s en snijd deze in gewenste stukjes. Marineren met witte aceto balsamico en olijfolie. Afval van de paprika draaien in de keukenmachine en zeven door een fijne zeef.
Dresseren kan zoals in de foto of naar eigen inzicht.
RESTAURANT RED | Dorpstraat 106, 6093ED HEYTHUYSEN | +31 (0)475 635 873
info@restaurant-red.nl | www.restaurant-red.nl