Ingrediënten (voor 4 personen)
200 gram couscous
2 eetlepels olijfolie
200 gram wokgarnalen
15 kleine tomaten
handje rucola
1 blokje groente bouillon
snuf peper & zout
1 teentje knoflook
1 eetlepel Italiaanse kruiden
Ingrediënten (voor 4 personen)
200 gram couscous
2 eetlepels olijfolie
200 gram wokgarnalen
15 kleine tomaten
handje rucola
1 blokje groente bouillon
snuf peper & zout
1 teentje knoflook
1 eetlepel Italiaanse kruiden
Kook de parelcouscous met het bouillonblokje in een pan met water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de tomaatjes doormidden en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjes pan en bak hierin de wokgarnalen samen met de gehalveerde tomaatjes, kruiden en knoflook op middelmatig vuur. Voeg de couscous hieraan toe en bak nog een paar minuten zachtjes mee. Voeg als laatst de rucola toe en serveer.