Sluiten

Panna cotta met frambozensaus

Ingrediënten (voor 6 personen)
4 gelatineblaadjes
6 dl slagroom
70 gram poedersuiker
1 vanillestokje
1 citroen
2 dl dikke boerenyoghurt
frambozensaus van Raspberry Maxx
frambozen

Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water. Breng de slagroom met de poedersuiker, het vanillestokje en de geraspte schil van de citroen aan de kook. Laat het mengsel zacht inkoken tot er tweederde van over is. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg het toe. Knijp de gelatine goed uit en los het – van het vuur af – op in het warme roommengsel. Laat het iets afkoelen en spatel de boerenyoghurt erdoor. Verdeel het mengsel over 6 vormpjes en laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Stort de panna cotta op bordjes en serveer het met de frambozensaus, een paar verse frambozen en een takje munt.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht