Sluiten

Luxe voorjaarscombi van asperge, brioche, gerookte gans en truffel (restaurant Pomerol)

Ingrediënten (4 personen)
4 dikke sneetjes brioche
16 schijfjes gerookte ganzenborst
8 gekookte asperges (gekruid)
8 kwarteleitjes
16 plakjes truffel
paar vlokken Parmezaanse kaas
150 gram Délice de Bourgogne
1 dl ongeslagen room
peper en zout
mespunt oregano

Bereidingswijze
Voor de saus de room verwarmen, peper, zout en oregano toevoegen, daarna laten afkoelen. Grilleer de brioche en maak de asperges goed droog. Besmeer het brood met roomboter en beleg met de gerookte ganzenborst. Leg hierop de gekruide asperges. Bak de kwarteleitjes in de poffertjespan en leg deze bovenop. Bekleed deze met de truffel. Tot slot de verse geschaafde Parmezaan erover, jus eromheen en presenteren als luxe uitsmijter tijdens een zonovergoten lentelunch.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht