Ingrediënten (4 personen)
geitenkaas
zout en peper
1 eetlepel honing
1 eetlepel truffelsalsa
4 sneetjes casinobrood
100 gram Veulense geitenkaas
8 blaadjes veldsla
8 plakjes truffel op olie
Ingrediënten (4 personen)
geitenkaas
zout en peper
1 eetlepel honing
1 eetlepel truffelsalsa
4 sneetjes casinobrood
100 gram Veulense geitenkaas
8 blaadjes veldsla
8 plakjes truffel op olie
Bereiding
Roer de geitenkaas samen met de honing en de truffelsalsa glad in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Verpak de kaas in plastic folie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast (niet noodzakelijk). Schep bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik. Steek vier rondjes uit de sneetjes wit brood en bak de toastjes goudbruin in een voorverwarmde oven op 200°C.
Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven. Leg op vier amuselepels blaadjes veldsla. Leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.