Sluiten

Gegrilde grietfilet met tomatencompote

Ingrediënten (4 personen)
Olijfolie
Pak pasta
Peper en zout
Peterselie (gesneden)
Rozemarijn
1 sjalot
2 deciliter goede olijfolie
2 teentjes knoflook
3 deciliter tomatensaus
4 grietfilets (à 80 gram)
200 gram trostomaatjes

Bereiding
Fileer en portioneer de grietfilet. Bak de vis in de grillpan zachtjes gaar. Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn. Halveer de tomaatjes. Fruit de sjalot en de helft van de knoflook lichtjes aan met een beetje olijfolie en voeg de tomatensaus toe. Kook het geheel goed door en voeg dan de olijfolie toe. Kook de pasta en meng na het afgieten gesneden peterselie er doorheen. Gaar de trostomaatjes met een beetje olijfolie, rozemarijn, knoflook, peper en zout een paar minuten in de oven.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht