Hoofdgerecht 'Gebraden lamsrug met gestoofde lamsnek met een puree van zoete puntpaprika, Limburgse asperge met een vinaigrette van gremolata, taartje van aardappel en romige koolrabi met tuinboontjes'
Gerecht van restaurant Marrees
Hoofdgerecht 'Gebraden lamsrug met gestoofde lamsnek met een puree van zoete puntpaprika, Limburgse asperge met een vinaigrette van gremolata, taartje van aardappel en romige koolrabi met tuinboontjes'
Gerecht van restaurant Marrees
Receptuur voor 4 personen
Gestoofde lamsnek
2 stuks lamsnek
100 gram boter
1 stuk ui, geschild en gesnipperd
1 stuk wortel, schoongemaakt en in kleine stukjes
1 stuk venkel , schoongemaakt en in kleine stukjes
1 stuk kruidenbouquet van tijm, rozemarijn en laurier
0.75 liter rode wijn
1.5 liter lamsjus
Bereidingswijze
Puree zoete puntpaprika
8 stuks zoete punt paprika
2 stuks uien , schoongemaakt en gesnipperd
4 stuks pomodori-tomaten in fijne stukjes gesneden
2 dl kippenbouillon
2.5 dl tomatensap
Bereidingswijze