Sluiten

Flatbread met prosciutto, gegrilde perzik & burrata

Over Thaam
Thamar Zeijen houdt zicht als creatieve receptontwikkelaar, foodstyliste en fotografe het liefste de hele dag bezig met eten. Haar projecten deelt ze met de wereld via haar Instagram pagina & website, Thaam’s Kookshow. Voor horecazaken en food brands ontwikkeld Thaam aantrekkelijke food content en helpt ze bij de marketing. Zowel op haar website als Instagram spatten de heerlijke plaatjes van het scherm!‘’
www.thaamskookshow.nl
Instagram: @thaamskookshow

Recept

Boodschappenlijstje (2 personen)
- 3 flatbreads (kant en klaar)
- 1/2 courgette
- 1 blik perziken (of vers)
- Handjevol olijven
- 1 burrata
- 80 g prosciutto
- 1 tl chiliflakes
- 1 tl oregano
- Handjevol verse basilicum
- 3 el balsamico dressing
- Snuf zout en peper

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bak de flatbreads af in circa 5 minuten.
2. Snijd de courgette in dunne plakjes en de perziken in kwartjes.
3. Snijd olijven in dunneringen.
4. Verhit een grillpan met wat olijfolie en grill hierop de perzik en courgette.
5. Beleg de flatbreads met de prosciutto, burratta, gegrilde perzik en courgette.
6. Top af met wat olijven, verse basilicum, chiliflakes, oregano en wat dotjes balsamico dressing.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht