Ingrediënten (voor 4 personen)
4 courgettes
24 cherry tomaatjes
16 mini mozzarella (120 gram)
40 gram pesto genovese
100 gram mascarpone (mag ook naturel roomkaas zijn, dit bevat minder calorieën)
20 gram kokosolie
snuf zout & peper
spirelli
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 courgettes
24 cherry tomaatjes
16 mini mozzarella (120 gram)
40 gram pesto genovese
100 gram mascarpone (mag ook naturel roomkaas zijn, dit bevat minder calorieën)
20 gram kokosolie
snuf zout & peper
spirelli
Maak met je spirelli slierten van je courgette. Halveer de cherrytomaatjes en mini mozzarella. Meng de pesto met mascarpone in een kommetje. Verwarm de olie in een pan en voeg de courgetti toe. Bak een paar minuten op middelmatig vuur en blijf goed roeren. Voeg ook de tomaten en het pesto-mascarpone mengsel toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout en leg op een bord. Leg de mozzarella erbovenop en serveer.