Sluiten

Ciabatta sandwiches

‘’Een prachtige en heerlijke kerstbrunch hoeft niet lastig te zijn, met een beetje hulp van Thaam’s Kookshow. Thamar Zeijen houdt zicht als creatieve receptontwikkelaar, foodstyliste en fotografe het liefste de hele dag bezig met eten. Haar projecten deelt ze met de wereld via haar Instagram, Thaam’s Kookshow. Voor horecazaken en food brands ontwikkeld Thaam aantrekkelijke food content en helpt ze bij de marketing. Zowel op haar website als Instagram spatten de heerlijke plaatjes van het scherm!‘’
WWW.THAAMSKOOKSHOW.NL / INSTAGRAM: @THAAMSKOOKSHOW

Recept

Boodschappenlijstje (6 stuks):

  • 1 ciabatta
  • 90g paturain smeerkaas
  • 50 g gegrilde fricandeau
  • 50 g chorizo
  • 4 plakjes komijnekaas
  • 1/5 rode kool
  • 40 g rucola
  • 1 tl chili crunch olie
  • 1 el olijfolie extra vierde
  • snuf zout en peper
  • 6 middelgrote prikkers

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en bak de ciabatta binnen 6 tot 8 minuten goudbruin.
  2. Snijd de rode kool in dunne reepjes
  3. Snijd het brood over de lengte doormidden.
  4. Beleg de bodem met paturain en besprenkel de andere open zijde van het brood met de chili-olie, de olijfolie en een snuf zout en peper.
  5. Beleg verder met de rode kool, fricandeau, komijnekaas, chorizo en top af met rucola, leg de bovenkant van het brood erop.
  6. Prik 6 prikkers in het brood en snijd het brood in 6 kleine sandwiches.
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht