Sluiten

Carpaccio - glaasjes

Op zoek naar een feestelijk voorgerecht met carpaccio dat snel, eenvoudig én luxe is? Deze carpaccio in een glaasje is de perfecte keuze! Met malse carpaccio, romige truffelmayonaise, pittige rucola en krokante pijnboompitten maak je in een handomdraai een elegant gerecht dat altijd indruk maakt. Serveer dit carpaccio recept tijdens een diner, feest of borrel en geniet van een heerlijke combinatie van smaken: hartig, fris en vol umami. Met crostini’s erbij is dit carpaccio hapje niet alleen lekker, maar ook een echte eyecatcher op tafel.

www.thaamskookshow.nl
Instagram: @thaamskookshow

Recept

Boodschappenlijstje (2 pers.):

  • Handjevol rucola
  • 120 g carpaccio
  • 2 el truffelmayonaise
  • 1 el balsamicodressing
  • 1 el kappertjes
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • Bakje crostini’s
  • Snuf zout en peper
  • Scheutje olijfolie

Bereiding:
1. Verhit een koekenpan en rooster hierin de pijnboompitten goudbruin.
2. Verdeel over de glaasjes de rucola, daarover de carpaccio, de balsamicodressing, truffelmayonaise, kappertjes, geraspte Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
3. Top af met zout en peper en serveer met crostini’s.

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht