Ingrediënten (voor 4 personen)
1 zak bospeen
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie of kokosolie
gesneden verse peterselie
snuf peper & zout
*optioneel een theelepel suiker of een kneepje honing
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 zak bospeen
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie of kokosolie
gesneden verse peterselie
snuf peper & zout
*optioneel een theelepel suiker of een kneepje honing
Schraap de bospeen met een schilmesje en snijd het loof van de worteltjes. Laat er nog een stukje groen aan zitten. Verwarm de olie in een pan en voeg de wortels toe. Breng op smaak met zout en peper en laat 15 minuten op middelmatig vuur stoven. Voeg dan de balsamicoazijn toe en eventueel de suiker en honing. Schep de wortels om, laat nog 5 minuten stoven en serveer. Lekker bij ovenkrieltjes en een stukje vlees.