Sluiten

Blini’s met ricotta, zalm en granaatappelpitjes

‘’Een prachtige en heerlijke kerstbrunch hoeft niet lastig te zijn, met een beetje hulp van Thaam’s Kookshow. Thamar Zeijen houdt zicht als creatieve receptontwikkelaar, foodstyliste en fotografe het liefste de hele dag bezig met eten. Haar projecten deelt ze met de wereld via haar Instagram, Thaam’s Kookshow. Voor horecazaken en food brands ontwikkeld Thaam aantrekkelijke food content en helpt ze bij de marketing. Zowel op haar website als Instagram spatten de heerlijke plaatjes van het scherm!‘’
WWW.THAAMSKOOKSHOW.NL / INSTAGRAM: @THAAMSKOOKSHOW

Recept

Boodschappenlijstje (8 stuks)

  • 8 blini’s
  • 100g ricotta
  • 75 g gerookte wilde zalm
  • 30 g granaatappelpitjes
  • 4 tl kaviaar
  • 1 citroen
  • verse dille
  • snuf zout en peper

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bak de blini’s in 3 minuten af op een bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven.
  2. Snijd de dille fijn en de granaatappelpitjes ook iets fijner.
  3. Beleg de blini’s met 1 tl ricotta, een beetje gerookte wilde zalm, 1/2 tl kaviaar en 1/2 tl granaatappelpitjes.
  4. Rasp een beetje van de schil van de citroen over de blini’s en top af met zout, peper en verse dille.
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht