Het meest vreugde- en warmtevolle diner van het jaar. Waar sommigen al stiekem rond oktober kerstmuziek beginnen te draaien, kijken we allemaal in januari al weer reikhalzend uit naar het kerstdiner. Opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen, vrienden en vriendinnen versmachten op kerstavond heerlijke, zelfgemaakte spijzen in verschillende gangen, om vervolgens voldaan te genieten van mousserende wijn in het bijzijn van geliefden. Om deze blijmoedige dagen nóg wat specialer te maken, heeft een aantal Limburgse toprestaurants, speciaal voor Navenant, een heerlijk – en vooral prachtig - vijfgangendiner samengesteld. Geniet van de foto’s, veeg het in de mond gelopen water gauw af en stel het boodschappenlijstje alvast op. Proost, fijne kerstdagen en ein gooie roetsj!
De Beejekurf: Tussengerecht
Restaurant Rantrée: Voorgerecht
Restaurant One: Vegetarisch tussengerecht
Château Wittem: Hoofdgerecht
Steyn Dullens Patisserie: Nagerecht
Lees het volledige artikel in Navenant 4 / 2021 vanaf pagina 20
Zie hier de Kerstrecepten