Sluiten

Portrettenreeks met: creatieve & veerkrachtige chefs

Creatieve & veerkrachtige chefs
De wekenlange sluiting van de horeca, leidde bij menig restauranteigenaar of chef tot de nodige kopzorgen en onzekerheid. Maar sommigen toonden juist veerkracht en pakten enthousiast de pannen en spatels weer op. Zij bedachten creatieve culinaire initiatieven om bezig te blijven, ervoor te zorgen dat er geld in het laatje kwam én dat we allen thuis konden blijven genieten van de Limburgse keuken. In deze portrettenreeks komen een drietal Limburgse chefs aan het woord die in de weken van de noodzakelijke lockdown met een creatief culinair initiatief bijzonder veel succes boekten.

Tekst Frans van Tuel │ Foto’s: Bram Becks
 

Aan deze portrettenreeks doen mee:
Mathijs Jabobs - Restaurant de Beejekurf
Jan Cremers - Hoeve de Boogaard
Arjuna Besemboen - Restaurant Nakal

Lees verder in Navenant Magazine 1/2021 vanaf pagina 38

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht