Sluiten

Restaurant van de week: Ralf Berendsen

Chef-kok: Ralf Berendsen
Restaurant Manager: Soumia Chouaf
Sommelier: Jasper Rijkers

Als chef-kok creëert Ralf Berendsen nieuwe gerechten met zijn creatieve talent. Meer dan ooit is hij toegewijd aan het eren van de individualiteit van klassieke ingrediënten zoals sint-jakobsschelpen, langoustines, duiven of Wagyu-rund. Bekend om zijn unieke gevoel voor perfecte gaartijden, bereikt hij absolute harmonie in smaak, sappigheid en temperatuurbeleving. “Het beroep van kok is voor mij het mooiste ter wereld, op voorwaarde dat je in een omgeving kunt werken die je toelaat om je knowhow en creativiteit om te zetten in gerechten die je gasten in vervoering brengen. In restaurant Ralf Berendsen heb ik hiervoor de perfecte omgeving gevonden.”

Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken, België
+32 (0)89 73 97 70 
info@labutteauxbois.be
www.ralfberendsen.be

Misschien vind je dit ook interessant

Inschrijving Navenant Aspergerally 2025

Inschrijving Navenant Aspergerally 2025

Meld u aan voor de Aspergerally en dinnershow bij La Butte Aux Bois op 10 mei 2025.

Lees meer
Bestel nu de Navenant Limburgse Restaurantgids 2025

Bestel nu de Navenant Limburgse Restaurantgids 2025

Bestel nu je exemplaar van de Navenant Limburgse Restaurantgids 2025 en ontdek de culinaire rijkdom van Limburg op een unieke manier.

Lees meer
Off-piste plezier in het Oostenrijkse Bregenzerwald

Off-piste plezier in het Oostenrijkse Bregenzerwald

Voor wie denkt dat een wintersportvakantie alleen geschikt is voor wie graag op de latten of een snowboard staat, heeft het mis.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht