Restaurant Manager: Brandon Emmanuel
Chef-kok: Lambert Walter
Aan de kade van de Roer opende in 2020 Bistro TWO. Een klassieke bistro op een moderne manier: genieten van comfort food, proeven van een heerlijke wijnkaart en u thuis voelen.
Het menu staat vol fantastische gerechten die chef Lambert met respect voor de lokale ingrediënten en het seizoen klaarmaakt. Zijn vakmanschap wordt vergezeld van een mooi glas wijn, een fris glas bier of één van de vele cocktails die restaurant manager Brandon samen met zijn team bij u aan tafel brengt.
Bistro TWO deelt haar muren met Hotel DUX, een vier sterren-plus hotel. Bethany DeLong en Edwin Soumang startten met Bistro TWO een tweede laagdrempeliger horeca-avontuur in Roermond. Hun met een Michelinster bekroonde Restaurant ONE prijkt nog geen vijf minuten van Bistro TWO vandaan.
Roerkade 11, 6041 KZ Roermond
Telefoon: +31 (0)475-791 182
info@bistrotwo.nl
www.bistrotwo.nl