Sluiten

Restaurant in de spotlight: Ambrozijn

Eigenaren: Joelle en Sven Nijenhuis-Boessen
Chef de cuisine: Sven Nijenhuis
Maitre/Sommelier: Tim Davids

Tegen de Cauberg aangeklampt ligt het voormalige Protestante Kerkje (1891), dat in 2018 vrijwel volledig is afgebrand. Uit de ruïne is in 2021 een modern hedendaags fine dining restaurant letterlijk uit de as herrezen! Het motto: “what you see is what you get!” is niet voor niks gekozen. Direct bij binnenkomst, tijdens de hartelijke ontvangst door het serviceteam o.l.v. maître/sommelier Tim Davids, ziet u de centrale keuken waaromheen u aan de chefs table alle zicht heeft op de kookkunsten van het keukenteam o.l.v. chef de cuisine Sven Nijenhuis. Via de opening in het plafond blikt u gelijk naar de bar in de vorm van het kerkorgel en waarvandaan u tevens van vrijwel elke zitplaats bovenop de keuken kunt kijken. Kortom, een bezoek aan restaurant Ambrozijn is kijken, ruiken, proeven én beleven in een unieke goddelijke omgeving!

Plenkertstraat 45, 6301 GL Valkenburg aan de Geul
+31 (0)43 20 03 068
info@restaurantambrozijn.nl 
www.restaurantambrozijn.nl

Misschien vind je dit ook interessant

RUGGESPRAAK: Jon van Eerd in gesprek met Peggy Vrijens

RUGGESPRAAK: Jon van Eerd in gesprek met Peggy Vrijens

Deze keer gaat hij in gesprek met (stem)actrice Peggy Vrijens. Over Maastrichts kleden, Elixir, Woeste Grond, tijd voor belangrijke dingen, snoepwinkeltjes en Rika van de Frites.

Lees meer
Pouleyn & DJS Hekwerken: Van visie naar verfijning

Pouleyn & DJS Hekwerken: Van visie naar verfijning

Een toegangspoort is veel meer dan een praktische afsluiting van uw eigendom. Het is een eerste kennismaking, een visitekaartje dat iets zegt over wie u bent.

Lees meer
Huub Stapel

Huub Stapel

Drie maanden lang speelt hij straks in Kerkrade de hoofdrol in ‘Het Geluk van Limburg’.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht