Restaurant de Vogelmolen

Gasten moeten tevreden zijn

Restaurant de Vogelmolen

Haelen

Stars:
No stars
Restaurant De Vogelmolen is een specialiteitenrestaurant dat gevestigd is in de oude watermolen van Kasteel Aldenghoor. Dit kasteel ligt verscholen tussen de bossen en akkers in Haelen en ligt dichtbij het fraaie Leudal.
Het gebouw dateert uit 1778 en is in 1882 ingrijpend verbouwd tot een kleine industriƫle stenen watermolen. In 1982 is het gebouw tot specialiteitenrestaurant verheven en heeft het de naam De Vogelmolen gekregen. Sinds 1 oktober 2003 wordt De Vogelmolen geƫxploiteerd door Ruud en Marianne Lispet.
Ruud is al sinds 1992 werkzaam als chefkok in De Vogelmolen. Hij runt het hoogwaardige restaurant samen met zijn vrouw Marianne en een enthousiast team van medewerkers. Het keukenteam heeft al diverse onderscheidingen behaald met zijn bijzondere creaties van verse seizoens- en streekproducten. Ook de bediening doet zijn werk uitstekend: zij hebben hiervoor zelfs de zilveren hoffelijkheidspluim in ontvangst mogen nemen. De menukaart is zeer uitgebreid en ook voor buffetten, koffietafels, feesten en partijen is De Vogelmolen de juiste plek.


Kasteellaan 15, 6081 AN, Haelen
Telefoon: +31 (0)475-594 200
Email: info@vogelmolen.nl
Website:
Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag en zondag vanaf 12.00 uur. Zaterdag vanaf 17.30 uur. Reserveringen mogelijk tot 21.00 uur.