Nu in Navenant


Vallende bladeren, kortere dagen, onstuimig weer. De melancholiek van het najaar klopt aan de deur en doet snakken naar vitamine D. Toch herbergt het huidige jaargetijde  genoeg moois voor degenen die ervoor openstaan. De amberkleurige, schilderachtige uitzichten bijvoorbeeld. Of seizoensgebonden drank-spijscombinaties met een hoofdrol voor wild. De kunst is om niet bij de pakken neer te zitten, maar de schoonheid in alle vormen actief op te zoeken. Navenant helpt daar zoals gewoonlijk een handje bij met een inspirerende uitgave.

Het najaar is bij uitstek het moment om het interieur eens goed onder handen te nemen en te voorzien van hernieuwde knusheid, licht en warmte. In deze editie vindt u daarom een uitgebreide woonspecial, met daarin onder andere prachtige portretten van gepassioneerde interieurspecialisten die de laatste trends presenteren en verhalen van bijzondere ondernemingen die niet-alledaagse concepten aanbieden. Zo wordt het wel héél aantrekkelijk om de mouwen op te stropen.

Liever iets rustiger aan en dagdromen over (verre) bestemmingen? Ook geen probleem. In deze uitgave kunt u met fotograaf John Baggen mee naar de ruwe diamant die Lukomir heet of samen met chef-kok Edwin Soumang van sterrestaurant ONE op culinaire reis naar het Griekse eiland Santorini. Vooral prettig om te lezen als de regendruppels tegen de raam letteren en de gure wind langs uw woning huilt. Met als neusje van de zalm een recept voor een authentiek Grieks gerecht.

Over lekker eten gesproken: 12 september  markeerde de terugkeer van het alom geliefde Navenant Culinair Live!, dat Bourgondiërs samenbrengt om te genieten van culinaire hoogstandjes en livemuziek. Ditmaal vond het evenement plaats bij restaurant Cabillaud te Venlo en natuurlijk laten we dit niet  onopgemerkt voorbijgaan. Daarom vindt u verderop in het magazine een uitgebreid verslag van de avond, mét een mooie toelichting over de geschonken wijnen. Voor als u op zoek bent naar nieuw gegist druivensap.

Enfin. Laten we u niet langer ophouden.  Blader verder en geniet van een gloednieuwe uitgave. Ongetwijfeld een goed medicijn tegen een herfstdip.

Veel Leesplezier!