Nu in Navenant


Het is volop zomer en dat viert Navenant. Waar de rest van Limburg lekker loom aan het water ligt, heeft onze redactie er zorg voor gedragen dat u kunt wegdromen met een goed gevulde Navenant.

We blikken terug op een heerlijke Haringparty bij Beachclub Degreez en houden water in de buurt. Niemand minder dan Suus neemt ons mee naar Roermond en bezoekt haar favoriete plekjes. De grote winkelcentra laten we links liggen en met een stadswandeling verkennen we daarna vele unieke adresjes die de Bisschopsstad herbergt. Dat er veel goeds uit deze stad komt, bewijst Techionista Vivianne Bendermacher. De Roermondse maakt furore in Hilversum, maar heeft nog genoeg toekomstdromen. Nog wat extra verkoeling nodig? We halen een ijsje in de grootste water- en fruitijsfabriek van Europa en werpen in de portrettenreeks een blik op de binnenvaart van Maasbracht.

Mocht u deze zomer thuis blijven en toch nog verlangen naar een exotische bestemming? Safaridesign neemt u met een uitgebreid reisverslag – en fenomenale foto’s - mee naar Botswana voor een safari in stijl. Onze reisverslaggever Jos Caubo ontdekte het vasteland van Griekenland en droomt nog steeds van prachtig Pilion. Voor Limburger Rob Rijnders is een vakantie in het buitenland niet nodig. Hij heeft als CEO van het grootste waterpark in Azië al jaren Thailand als thuisbasis.

Maar er valt in Limburg ook meer dan genoeg te genieten. Janneke Philippi heeft een paar heerlijke recepten uit de pruimentijd en Henk Hover bakt een klassieke New York Cheesecake. In de voorlopig laatste aflevering van Chef’s Table kookt Sven Nijenhuis als Chef van het volledig vernieuwde Château Wittem voor zijn vader Otto Nijenhuis. Zou Sven het talent van zijn vader geërfd hebben? Mario Tertschnig zorgt weer voor de juiste wijnen, uit Oostenrijk dit keer. Voor de broodnodige lichaamsbeweging bezoeken we de Herkenbosche, één van de groenste golfbanen van ons land en vertelt Joeri Verlinden hoe hij een slag slaat richting Tokyo. Wat betreft de autosport, vergaapten we ons tijdens de autotest aan de grootse BMW-X7.

Er valt weer genoeg te lezen. Dus geniet van augustus met deze zomerse Navenant!

Veel leesplezier!