Nu in Navenant


Voorwoord

Nu we de bloedhete zomer definitief achter ons hebben gelaten, maken we ons op voor de pracht van het najaar. Een nieuw seizoen levert altijd weer nieuwe inspiratie op. Deze herfsteditie van Navenant Magazine bieden we u niet alleen inspiratie op het gebied van mode en lifestyle, maar ook bijzondere verhalen van inspirerende en succesvolle Limburgers.

Op de cover siert ditmaal niemand minder dan de Grand Dame van de mode in ons land, Cécile Narinx. Karien maakte met de Limburgse, die momenteel stijlredacteur is voor de Volkskrant, een wandeling door ‘haar Maastricht’. Jac Buchholz sprak uitgebreid met Fons Lambie. De uit Eckelrade afkomstige Fons begon ooit als jong broekie bij L1 en groeide als politiek verslaggever in Den Haag uit tot één van de vaste gezichten bij RTL Nieuws. Frans toog naar Utrecht waar hij te gast was bij kunstenares Iris Frederix. Zij is vanaf komende maand weer te bewonderen als jurylid en docent in een nieuw seizoen van Project Rembrandt. Deze tijd van het jaar is het op de Limburgse wijngaarden een drukte van jewelste. Wijnboeren in onze provincie en vlak over de grens in België zijn volop bezig met het plukken van de druiven om er vervolgens weer voortreffelijke wijnen van te produceren. Een vijftal wijnboeren vervult de hoofdrol in onze portrettenreeks. Zij vertellen over de liefde voor wijn en het ambacht van wijn maken. Zoals in elke najaarseditie brengen we u ook in deze Navenant op de hoogte van de nieuwste herfst- en winter modetrends. De Kasteeltuinen Arcen vormde de perfecte locatie voor een modeshoot van kostuumontwerpster Tilly Zegers. De veelzijdigheid van de natuur ziet terug in haar nieuwste collectie broekpakken. Vintage is hip en duurzaam. De Limburgse Sil Snijkers heeft een neus voor vintage én design. Vanuit Geleen runt zij een uiterst succesvolle online business van vintage designmeubels.

Naast al deze inspirerende Limburgers laten we u ook kennis maken met twee prachtige nieuwe bolides die sinds kort op de Limburgse wegen rijden, de Land Rover Defender en de BMW X4 M Competition. We kunnen u alvast verklappen dat ons ervaren testteam zowel on- als offroad veel plezier beleefde aan beide auto’s. Reisjournaliste Linda Korsten neemt u mee naar onze oosterburen. Zij bezocht het Altmühltal, tussen München en Neurenberg. Een prachtige omgeving met een roemrijke historie waar nog heel wat te ontdekken valt. Kortom, deze Navenant biedt u vast en zeker voldoende inspiratie én leesplezier.

Facebookbanner.jpg