Nu in Navenant

Wat zijn we trots op de opbrengst van het Navenant Aspergeweekend 2018! Een recordbedrag van maar liefst € 120.000,- werd dit jaar tijdens twee fantastische dagen ingezameld voor het goede doel; het Kankeronderzoekfonds Limburg. We danken iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Vanzelfsprekend blikken we in deze Navenant uitgebreid terug op dit succesvolle weekend.

U heeft ze misschien al voorbij zien rijden, maar vier medewerkers van Navenant Magazine rijden sinds kort rond in een echt Limburgs product. Eind mei kregen zij bij autobedrijf De Maassche in Echt de sleutel overhandigd van een nieuwe MINI One. Daarmee laat Navenant, hèt lifestyle magazine van Limburg, zien dat het de economie in onze provincie een warm hart toedraagt.

Limburg heeft met name op en rond het water zoveel te bieden qua vertier en ontspanning, voor jong en oud! Water heeft op velen een grote aantrekkingskracht. Is het niet een heerlijke wateractiviteit óp het water, dan wel de rust en ontspanning aan de oever. In onze portrettenreeks laten we u kennis maken met een vijftal populaire, ontspannen en niet alledaagse wateractiviteiten die u in Limburg kunt beleven. Daarnaast zetten wij voor u in deze zomerse Navenant achttien bijzondere waterterrassen op een rijtje. Het is heerlijk toeven op deze terrassen en u krijgt er ook nog eens een schitterend uitzicht bij cadeau. We gaan zelf ook het water op, want voor de boottest krijgen we dit keer een prachtige jacht van Linssen Yachts ter beschikking.

In een nieuwe Chef’s Table nodigde René Brienen van Brienen aan de Maas deze keer Margo Reuten van restaurant Da Vinci uit. Beiden zijn al vele jaren goed bevriend. Samen met redacteur Karien spraken beide chefs uitgebreid over hun kookbeleving en bereidden een heerlijk gerecht met de Big Green Egg. Henk Vossen en Fred Sochaki kregen van ons een heel bijzondere motortest aangeboden, namelijk die van een trike. Deze test liet na afloop bij beide heren een behoorlijke indruk achter. Indrukwekkend mogen we ook de 50-jarige rallycarrière van Henk Vossen noemen. Hij sprak met zijn goede vriend Fred over zijn gouden jubileum. Jos Büchholz sprak met VVD-politicus Joost van den Akker. Hij is sinds april de nieuwe gedeputeerde met de portefeuille economie en kennisinfrastructuur.

Kortom, weer een mooie, gevarieerde Navenant Magazine. Veel leesplezier!