Nu in Navenant

Sprankelende Feestdagen

In de extra dikke kersteditie van Navenant Magazine krijgt de decembermaand nóg meer smaak door het 50-jarig jubileum van Alliance Gastronomique. Dit kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en in samenwerking met de 7 chef-koks van de 7 aangesloten restaurants in Belgisch- en Nederlands Limburg bieden we u een 7 gangen diner voor de thuiskok met sterrenkwaliteit! De feestmaand is natuurlijk niet compleet zonder de heerlijkste wijnen en mooiste kleding. Onze wijnkenner Hein Schumans vertelt over feestwijnen, terwijl we het huis Krug spraken over hun sublieme champagnes. Wat kleding betreft, halen we ons mode-hart op aan de nieuwste collectie van Christian Lagerwaard, een primeur in Navenant!

Voor de regiospecial reisden we dit keer af naar het altijd verrassende en talentvolle Parkstad, waar het kleurrijke E-Ster Art ons inspireerde en we in Hulsberg de eerste Limburgse Wiskie proefden. Ook zagen we een onverwacht groene kant van deze regio; De gemeente Landgraaf doet meer denken aan het Heuvelland dan aan de voormalige mijnstreek en biedt legio wandelmogelijkheden. Evenals de omgeving van Eys, waar Limburgs Landschap ons meeneemt uit wandelen. Liever niet lopen? Met veel plezier testten we niet één, maar twee auto’s die garant staan voor veel rijplezier; de nieuwe BMW 6GT en de Hyundai Kona.

Deze maand is echter niet voor iedereen feestelijk. Door de drukte en de focus op het gezin gaan sommige mensen bij zichzelf te rade en komen ze tot de conclusie dat er na de kerst verandering nodig is. Navenant sprak met verschillende advocaten over scheiden en hoe u dat in goede banen kan leiden. Ook spraken we een ervaringsdeskundige met een bijzonder scheidingsverhaal.

Al met al is het jaar voorbij gevlogen en hebben we mogen genieten van teveel hoogtepunten om te tellen. Een korte terugblik op Navenant Culinair Live doet ons het water opnieuw in de mond lopen. Maar vooruitkijken hoort er ook bij. We lezen in onze ‘Body and Mind’ special alvast hoe overtollige kilo’s kwijt te raken en trappen het sportieve jaar en de weg naar de Olympische Spelen in Tokyo af. Het komende jaar zullen we regelmatig aandacht besteden aan de Limburgse weg naar Tokyo 2020 en vieren we dat Navenant in 2018 alweer 15 jaar bestaat.

Genoeg om reikhalzend naar uit te kijken dus. Voor nu: Geniet en proost nog even op 2017. We zien u graag in het nieuwe jaar!