Nu in Navenant


Het mooie van de feestdagen is dat iedereen zijn eigen invulling eraan geeft. De één nodigt zijn familie uit om samen te tafelen en te genieten van de mooiste en lekkerste gerechten. De ander gaat liever op vakantie, om ergens in een berghutje bij het haardvuur een wijntje te nuttigen en de liefde te delen met de partner. Wat u ook van plan bent, Navenant voorziet u graag van de nodige inspiratie om uw decemberdagen van extra glans te voorzien.

En er valt in deze bijzonder uitgebreide editie wederom genoeg te ontdekken. Zo bezochten we voor de laatste Chef’s Table van het jaar Restaurant La Source in Lanaken, waar sterrenchef Ralf Berendsen zijn vroegere leermeester Paul Pollux had uitgenodigd. En bijzonder leuk verhaal, dat afgesloten wordt door het recept voor één van Ralf’s signatuurgerechten. Over Chef’s Table gesproken: in de prachtige portrettenreeks vindt u niet alleen een portret van elke chef die afgelopen jaar in de rubriek voorkwam, maar ook een typisch recept als onderdeel van een feestelijk zevengangendiner. Of u nu één of alle gerechten tijdens de kerst op tafel zet, het zal altijd genieten zijn.

Natuurlijk schenken we wederom veel aandacht aan kunst & cultuur en nemen we een kijkje in het atelier van de Sittardse kunstenares Mia America. Ook mochten we de in Sittard geboren rasartiest Novastar aan de tand voelen over zijn vijfde studioalbum en praten we met burgemeester Jos Hessels van gemeente Echt-Susteren over Cittaslow en de kwaliteit van leven in de gemeente. Dit alles in het kader van onze Westelijke Mijnstreek-special.

Meer feestelijkheid kunt u vinden in de vorm van een interview met Nederlands enige chocolade-sommelier Caroline Lubbers, die interessante tips geeft om chocolade op een hele andere manier te beleven. Ook geven we u een reden om een fles te ontkurken met een sprankelend gesprek over champagne en vindt u misschien wel het ei van Columbus qua cadeaus op één van onze trendpagina’s.

Enfin. Laten we u niet langer ophouden. Geniet van deze uitgave en natuurlijk namens ons team een prachtige kerst en een Navenant 2019.