LekkerVenlo

Agenda: Lekker Venlo

In het weekend van 14 t/m 17 juni 2018 vindt de negende editie plaats van Lekker Venlo in het Julianapark, het culinaire evenement dat inmiddels een vaste plek in de agenda heeft gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio.

Op donderdag start Lekker Venlo met Eat, Meet & Recruit. Een laagdrempelige en bijzondere manier om in contact te komen met recruiters en bedrijven uit de regio onder het genot van een drankje en culinaire en hoogwaardige gerechten. Speciaal voor het bedrijfsleven wordt op vrijdag 15 juni een avond georganiseerd waarbij netwerken en genieten op hoog niveau centraal staan.

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni is Lekker Venlo vrij toegankelijk voor het publiek. Jong en oud kunnen genieten van het vele lekkers dat de restaurants en de regio te bieden hebben en het brede aanbod aan live entertainment. Voor de kinderen is tevens een speciale ruimte ingericht voor onbelemmerd speelplezier.

De volgende restaurants doen mee aan editie van Lekker Venlo in 2018:

-Aubergine -Beej Benders -Boca -Bruiz! -Cabillaud -De Wintertuin -IJsco Fantastico -Galerie de Hoeve -De Beejekurf -The Scelta Kitchen -TOF -De Lekker Venlo Wijnbar -De Lekker Venlo Middenbar

Tijdens Lekker Venlo zal er ook een winactie plaatsvinden waarbij bezoekers kans maken op een gratis Venlo verwelkomt Fijnproevers menu voor 2 personen bij de deelnemende restaurants. Lees meer over de Venloverwelkomt Fijnproevers winactie. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van Lekker Venlo.